Livrare și retur

Politică pentru livrare/retur produse digitale


I.1.5 Pentru cumpărarea de produse, traininguri, cursuri, MASTERYMEDITATIONRETREATS SRL accepta următoarele modalități de plata: a)Plata cu cardul Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către Netopia Services, prin reprezentatul in Romania, partenerul MASTERYMEDITATIONRETREATS SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de către procesatorul de plăţi. b) Plata prin transfer bancar sau depunere. Se va face pe baza proformei primite în urmă comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs.

I.1.6 Pentru comenzile efectuate în numele unei entități juridice se pot emite facturi fiscale în urma unei solicitări scrise primite pe info@masterymeditationretreats.ro Solicitarea trebuie să conțină: numărul de comandă sau numele pe care s-a efectuat comandă și datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comerț, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

I.2 Renuntarea la contract sau cursuri

I.2.1 Daca beneficiarul a achitat taxa integrala sau partiala de inscriere, si prestarea serviciilor a inceput prin deschiderea contului de cursant si inceperea furnizarii de continut (orice continut digital oferit prin cursurile și programele din academie), conform legii privind contractele la distanta se aplica art. 16 pentru furnizarea de continut digital care stipuleaza ca in cazul contractelor in care s-a inceput executarea serviciului de catre furnizor, beneficiarul nu mai poate renunta la contract conform art. I.6.3

Momentul inceperii cursurilor reprezinta momentul consumarii continutului digital si prin inceperea cursurilor cursantii inteleg ca din acel moment dreptul lor de renuntare inceteaza.

I.2.2 Renuntarea la cursuri poate opera conform legii, doar in cazul in care s-a achitat taxa partiala (rata/ratele) sau integrala de inscriere dar nu a inceput executarea serviciului prin activarea contului de cursant si inrolarea la un curs si numai in termen de maxim 14 zile din momentul achitarii taxei de inscriere. Atunci beneficiarul poate renunta unilateral si poate cere rambursarea taxei de inscriere

I.2.3 Renuntarea la cursuri se notifica in scris numai prin email la info@masterymeditationretreats.ro Orice alte rambursari vor fi la latitudinea noastră absolută. Sunteți de acord că în niciun caz nu inițiați nicio rambursare prin intermediul furnizorului dvs. de plăți. Sunteți de acord că toate plățile efectuate de dvs. pentru oricare din continutul digital, membership, eveniment sunt finale și nu pot fi recuperate. Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când oricare dintre prețurile noastre.

I.2.4 Doar in cazul in care este stipulat de catre prevederile speciale pentru un tip de continut digital, optiunea de returnare dupa inceperea executarii serviciului (gen, garantie a investitiei 100% cu returnare in 7 sau 14 de zile), atunci beneficiarul poate renunta unilateral si poate cere rambursarea taxei de inscriere in perioada specificata pentru continutul respectiv.

I.3 Renuntarea la contract(pentru plata in rate);

Daca beneficiarul achita cursul in rate, se obliga sa finalizeze achitarea tuturor ratelor stipulate in contract, in oferta de inscriere cu plata in rate pentru a putea fi considerat beneficiar al cursului, serviciului oferit, conform I.1. In caz de neplata a ratelor, studentul incalca prevederile contractului, suporta consecintele conform art. I.2.2 si raspunde conform legii in vigoare.

I.4 Consecinte pentru neplata a ratelor;

I.4.1 Tinand cont de natura activitatii Mastery Meditation Retreats, aceasta acorda un vot de incredere studentului, acordand prin oferte speciale accesul la un continut digital, livrat in contul de student, dar platibil in rate. Studentul care nu achita ratele la timp, stabilite prin acceptarea unei oferte pentru accesul la un curs, training, program, activitate, i se acorda 3 zile de grație pentru a-și achita obligația de plata.

I.4.2 In caz de neplata a ratelor, Mastery Meditation Retreats isi asuma dreptul de a revoca orice drept acordat anterior studentului, implicit de a interzice inscrierea pe viitor la cursurile si programele publicate.

I.4.3 Mastery Meditation Retreats poate anunța studentul să-și achite tranșele la timp, dar nu face acest lucru cu notă obligatorie, responsabilitatea de a achita tranșele fiind în întregime a studentului.

I.4.4 Doar in cazuri speciale, studentului ii este permis sa inghete temporar ratele pentru un curs, urmand sa continue plata ratelor imediat ce situatia s-a normalizat. a)Perioada de spitalizare mai lunga de 9 zile. Se cere dovada spitalizarii. b)Perioada de 30 de zile dupa nastere.

I.5 Incheierea valabilă a contractului

Prin achitarea contravalorii serviciilor conform facturii proforme, cursantul sau beneficiarul si-a exprimat vointa de a contracta prin aderarea la clauzele contractuale prin insasi plata pretului, iar momentul in care furnizorul ia la cunostinta de plata pretului reprezinta momentul in care procedura de incheiere a contractului este completa si valabil incheiata conform legii comertului electronic care stipuleaza in art. 9 astfel: "daca partile nu au convenit altfel, contractul se considera incheiat in momentul in care acceptarea ofertei de a contracta a ajuns la cunostinta ofertantului.”, adica momentul in care furnizorul a luat la cunostinta de plata efectuata de catre beneficiar.I.6 Furnizarea si executarea serviciilor

I.6.1 În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, Studentul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Accesul la cursurile, produsele digitale comandate se face prin intermediul unui e-mail primit pe adresa cu care studentul se înscrie în baza de date.

I.6.2 Studentul are obligatia de a respecta cu strictete instructiunile de plata date de furnizor in factura proforma si trebuie sa se asigure ca tranzactia prin care s-a efectuat plata respecta conditiile cerute de furnizor pentru a putea fi identificata, respectiv apare numele la rubrica descrierea tranzactiei sau reprezentand de pe documentul de plata, emailul la care va fi contactat.

I.6.3 Studentul are obligatia de a notifica pe e-mail, in format text sau copie dupa plata, furnizorul despre achitarea contravalorii serviciilor. În urmă finalizării cu succes a unei comenzi online, utlizatorul cumpărător, primește în decurs de minim 2 zile și maxim 10 zile lucrătoare, pe adresa de mail furnizată accesul la descărcarea cursul achiziționat sau la parcurgerea acestuia de pe platforma de educatie online teachable. Alternativ, utilizatorul poate trimite confirmarea de plata pe adresa info@masterymeditationretreats.ro,  iar înrolarea se va face mai rapid, în 48 de ore lucrătoare.

I.6.4 Prestarea serviciilor a inceput in momentul activarii contului de cursant de pe platforma de educatie online teachable si oferirii accesului la continutul digital. Se considera exprimat acordul prealabil al consumatorului si confirmarea ca a luat la cunostinta de faptul ca isi pierde dreptul de retragere din contract in momentul inceperii consumarii/utilizarii serviciilor.

I.6.5 Furnizorul nu este raspunzator pentru platile neidentificate sau neidentificabile in timp util, in cazul acestor plati termenul de activare a contului este de 30 de zile din momentul identificarii platitorului.

I.7 Termenul de furnizare al serviciilor

I.7.1 Furnizarea serviciilor prin activarea contului de student de pe platforma de educatie online teachable si inrolarea intr-un curs se va realiza in minim 2 zile si maxim 10 zile lucratoare din momentul confirmarii platii sau identitatii platitorului de catre banca, exceptandu-se ziua in care s-a efectuat confirmarea. Prin achitarea taxei de inscriere beneficiarul isi exprima acordul expres de incepere a executarii serviciilor.

I.7.2 In cazul in care se intarzie furnizarea serviciiilor, clientul are obligatia de a contacta furnizorul pentru a cere furnizarea serviciilor, atat telefonic cat si prin email. Durata maxima in care furnizorul se obliga sa raspunda este de 15 zile lucratoare si, atunci cand situatia o cere, in termen de 30 zile.

I.8 Responsabilitatea clientului

Daca clientul nu a respectat sau nu s-a asigurat ca functionarii bancari au respectat procedura de plata ceruta de beneficiar in scopul identificarii platii sau au fost intruse datele incorect pe fromularul de plata online(ex.adresa email gresita), furnizorul nu va fi tinut sa raspunda in nici un fel pentru nefurnizarea serviciilor sau alte pierderi ce pot surveni, iar clientul nu va emite nici un fel de pretentii in acest scop, deoarece situatia a aparut din vina si culpa sa. Daca plata a fost identificata ulterior, furnizorul va presta serviciile din momentul identificarii platii.

I.9 Rezolvarea neintelegerilor

I.9.1 Eventualele neintelegeri survenite intre parti se vor rezolva intotdeauna pe cale amiabila, clientul urmand a primi pozitia oficiala a furnizorului in termenul legal de 30 de zile de la data primirii prin email a notificarii in cauza.

I.9.2 Furnizorul va incerca sa ofere solutia cea mai adecvata in favoarea clientului, dar fara a fi contra intereselor sale sau a normelor legale in vigoare sau a valorilor morale si sociale, ori a ordinii publice.

I.9.3 In cazul in care solutia oferita nu multumeste, clientul are dreptul de a se adresa institutiilor competente sa ii apere drepturile, dar numai cu respectarea procedurilor legale cerute de lege, si in mod special, de a solicita mai intai furnizorului rezolvarea neintelegerilor pe cale amiabila, sub forma unei cereri in scris transmisa prin email.

I.9.4 Eventualele neintelegeri se vor rezolva cu ajutorul arbitrajului comercial, iar daca nu este posibil cu al instantelor de judecata de la sediul furnizorului, iar judecarea se va realiza dupa legea romana indiferent de nationalitatea partilor sau cazul legii aplicabile asa cum este prevazut in dreptul international.